Міжнародний День Миру

2017-09-21

/Files/images/мир3.PNG

В День Миру в Васильківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 пролунав шкільний дзвіночок, подорожуючи з класу в клас. Естафету розпочали наші першокласники, пролунавши в класі, потім по коридорах дзвіночок миру потрапляв до усіх учнів нашої школи, і потрапивши до рук випускників. Його спів 0 14:00 злився разом із загальним шкільним дзвінком та всіма дзвониками українських дитячих навчальних закладів, закликаючи до Миру нашої Землі….

/Files/images/мир1.PNG

Члени учнівського самоврядування провели майстер класи у початковій та середній школі «Пташка миру» з виготовленням символічного японського журавлика та голуба у техніці оригамі. Діти власноруч із великим задоволенням робили паперових птахів.

/Files/images/Мир2.PNG

Мир! Це слово звучить по-різному на континентах Землі, але скізь воно означає можливість спокійно жити під чистим блакитним небм, вчитися, працювати, любити і поважати один одного. Мир- це свято всіх людей, свято всіх дітей. Без миру нема дитинства, нема майбутнього.

/Files/images/мир4.PNG

Міжнародний день миру надає можливість привернути увагу дітей та молоді до питань важливості миру і принципів гуманності, свободи, добра і поваги до різноманіття.

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi