ДЕКАДА ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ

2017-11-24

/Files/images/фото_3.jpg

З 13 по 24 листопада у Васильківській ЗОШ І – ІІІ ст. № 1 пройшла декада початкової школи під гаслом «Не забуваймо, що в школі дитина не лише навчається, в школі вона живе» (В. Сухомлинський). Декада розпочалася із святкової лінійки «Дарує школа нам щодня багатий скарб – освіту і знання»

Один із днів декади був присвячений темі дружби, толерантності, ввічливості. Учні, разом з батьками провели ярмарок – продаж: «І спекли ми щось смачненьке з яблучком солоденьким». Зібрані кошти підуть на допомогу реабілітації учениці школи.

Організовано виставку творчих робіт учнів «Осінь очима дітей » Усі роботи яскраві, різноманітні, індивідуальні. За результатами виставки можна впевнено стверджувати, що людській творчості та креативності немає меж.

Учні 4 класу запросили на свято мови першокласників. Свято проведено у вигляді телепередачі, де ведучі разом із учнями помандрували в історичне минуле рідної мови. На святі звучали пісні, вірші, присвячені рідному слову. А першокласники провели народну гру « Подоляночка»

На екологічному турнірі знавців природи «Знай, люби, бережи» учні 3-А і 3–Б класів продемонстрували своє бачення екологічної ситуації на Землі. По запалу та активності вихованців, з яким вони брали участь у конкурсах, було видно, що майбутнє природи в надійних руках.

/Files/images/фото_1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi